Toidukordade planeerimine ja toidukao vältimine kodurestorani näitel

Seminar keskendub toidukordade planeerimisele ning toidukao vältimisele koduses majapidamises. Inspireerivas õhkkonnas valmivad kõigi silme all hõrgud toidud ning perenaine avab kodurestorani säästva mõtteviisi telgitaguseid.

Aeg: 15.04.2023 kl 15-17

Koht: Lahepere Villa, mille külastajad valisid DinnerBookingus 2021 aasta parimaks restoraniks ning Põhjamaade arvestuses ollakse kõrgel 2. kohal. Lahepere Villa on soovitatud Michelin Guide 2022 poolt.

Lahepere Villa omab ökomärgist Green Key, millega tunnustatakse turismiettevõtte keskkonnahoidlikku ja kestlikku tegutsemist.

Seminaril kokkab kõigi osalejate silme all Lahepere Villa peakokk Silver Saa ning perenaine Helen Vihtol avab kodurestorani praktikaid järgnevatel teemadel:

* kuidas paremini planeerida pere toidukordi?

* mida pidada silmas toidukao vältimisel?

* kuidas kaasata toidukordade planeerimisse ja valmistamisse kogu pere?

Seminari käigus valmib mitmekäiguline lõuna osalejatele, mille valmimist on olnud võimalik jälgida.

Seminar on suunatud vallaelanikele, kelle jaoks keskkonnasäästlik mõtteviis on südamelähedane, soovivad seda endas arendada ning ammutada inspiratsiooni sarnase mõtteviisiga inimestelt.

Seminari maksumus on 20€ (sisaldab seminari ning mitmekäigulist lõunasööki villas), seminaril on kohti vaid 28. inimesele. Koha tagab osalustasu ülekanne.

Registreeru seminarile siin

(kohad täitunud, edastage osalemissoov tere@rohevald.ee, liidame teid ootejärjekorda, kui osalemiskoht peaks vabanema)

Seminari korraldab Lääne-Harju valla kogukondlik algatus Roheline Vald MTÜ.

Seminari aitab teostada Lääne-Harju valla MTÜ-de toetusmeede.