Kimchi valmistamise töötuba

Lektorid:
Rain Kuldjärv, TFTAK
Kadi Remann, Koera Ülikoolist saabunu; Multilingua turundaja ja keeleõpe välismaal suunajuht.

Rain Kuldjärv on töötanud üle viieteistkümne aasta TFTAK-is, kus viinud läbi erinevaid sensoorse analüüsi katseid, treeninud ja juhtinud kohalikku paneeli ning koolitanud tööstuse spetsialiste ja erinevate toidukonkursside komisjoni liikmeid, näiteks Eesti Parima Toiduaine komisjoni ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni. Raini teadus- ja arendustöö üks peasuundasid on fermentatsioon. Tema sulest on valminud ka populaarne raamat „Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt“, mis sai Aasta Parim Kokaraamat 2023 tiitli ning ilmus 2024 ka inglise keeles eesmärgiga tutvustada Eesti toidukultuuri laiemale ringile.

Töötuba rahastas Sotsiaalministeerium läbi Roheline Vald MTÜ starteegilise partnerluse meetme.